Companii

Ce puteţi citi în noul număr al Business MAGAZIN: Cum vor arăta birourile după pandemie?

Ce puteţi citi în noul număr al Business MAGAZIN: Cum...
10.05.2021, 00:04 205

► După peste un an de muncă de acasă pentru cei mai mulţi dintre angajaţi, Alin Ghenea, comercial director al Project1, companie specializată în amenajarea spaţiilor de birouri, ne transpune în lumea de la birou după COVID-19. Cum arată spaţiul de lucru ideal şi care sunt tendinţele ce se vor remarca în noua eră a spaţiilor de birouri?

► Încet-încet, mici branduri locale au început să îşi facă loc pe rafturile pline de branduri internaţionale, iar de ceva vreme, un nou trend prinde contur: cel al băcăniilor şi al prăvăliilor, multe dintre ele chiar cu această catalogare în denumire. Acolo, producătorii locali  mici şi mari îşi dau întâlnire, ca un manifest al dorinţei lor de a ajunge mai aproape de clienţi. Ce poveşti spun băcăniile moderne?

► Cătălin Vacon vrea să ofere mai multe şanse candidaţilor rămaşi în baza de date a agenţiilor de recrutare, care vor putea fi vizualizate de oricare agenţie parteneră pe platforma lansată de el - Talent Pipeline. La rândul lor, candidaţii fiecărei agenţii în parte pot selecta aici dintr-o listă cu potenţiali angajatori, propuşi de toate agenţiile, pe aceia cu care doresc să discute în vederea unui job. Cum se face recrutarea în era digitală?

► Un start-up perturbator şi doi giganţi ai industriei fast-foodului au generat o adevărată luptă în stilul celor dintre David şi Goliath în lumea îngheţatei. Povestea lor, în Business MAGAZIN.

► Imperiul lui Musk pare pregătit să domine industria auto în următoarele decenii, în condiţiile în care capitalizarea de piaţă a companiei a crescut de la 120 de miliarde de dolari în ianuarie 2020 la peste 650 de miliarde în prezent, mai mult decât Toyota, Volkswagen şi Daimler la un loc. Care sunt obstacolele din calea supremaţiei Tesla? Ioana Matei

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi despre multe altele, în noul număr al Business MAGAZIN.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO