Companii

Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN: Pariul nostru pentru viitor - o nouă generaţie de tineri manageri

Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN:...
14.06.2021, 00:05 76

► Catalogul tinerilor manageri de top a strâns în 15 ediţii 1.500 de poveşti ale celor mai importanţi oameni de afaceri sub 40 de ani, pe care îi putem descrie, fără lipsă de modestie, ca fiind generaţii de aur ale businessului local. Pregătim cu acelaşi entuziasm ca în 2006 lansarea unui nou anuar, prin care reprezentanţii celei mai noi „promoţii“ de tineri manageri ne confirmă încă o dată că au multe de spus, dar şi mai multe de făcut. Citiţi poveştile a 10 dintre tinerii manageri de top din promoţia 2021, în cel mai nou număr al revistei.

► Un secol de „poezie“ îmbuteliată, aceasta este istoria unicului castel vinicol din Republica Moldova, Castel Mimi, construit de către Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei, apoi director al Băncii Naţionale a României la începutul secolului XX. A fost una dintre cele mai mari fabrici de vin din URSS, care producea 6-7 milioane de sticle de vin pe lună, iar în prezent, ajuns la familia Trofim. Îmbuteliază anual 1 milion de sticle, dintre care 25% se găsesc pe rafturile româneşti din 2020.

► I s-a spus „Regele Asfaltului“ după ce, ani la rândul, şi-a adjudecat unele dintre cele mai mari şi mai complexe proiecte de infrastructură din România. A rămas o figură discretă în peisajul local de business, deşi companiile pe care le deţine au tot spart recorduri de-a lungul anilor. Dorinel Umbrărescu a ratat la mustaţă locul de lider al constructorilor pe baza rezultatelor financiare din 2020, dar nu se îndepărtează de podium.

► Victor Cămărăşoiu este unul dintre acei antreprenori care şi-au creat afacerea dintr-o nevoie proprie, respectiv dorinţa de a asigura hrană sănătoasă familiei. Cum s-a transformat în business ograda sa?

► Numele lui Paul Nicolau este asociat, în industria HoReCa locală, cu cel al omului care a adus racii în restaurantele locale şi pe mesele românilor. La 7 ani distanţă, în plină pandemie, a făcut un nou pariu: online-ul. Ce rezultate i-a adus noua sa afacere şi ce ambiţii are în viitor?

 

Citiţi despre aceste subiecte, dar şi despre multe altele, în cel mai nou număr al Business MAGAZIN.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO