♦ De la începutul acestui an, gurmanzii din Bucureşti nu mai trebuie să călătorească până în Londra sau Barcelona pentru a se bucura de atmosfera unui food market, ci doar să ajungă în zona Timpuri Noi. „Carnivale Food Market este inspirat de celebrele food markets din Londra, Amsterdam sau Barcelona. În România existau doar food court-uri, predominant în malluri“, spune Daniel Caramihai, CEO al Fratelli Grup.
♦ Când lângă Control, Shift şi Alt Shift adaugi Berlin pare, la prima vedere, o eroare de redactare. Această alăturare nu este însă aleatorie, iar rezultatul este de fapt un univers complex, deşi nu e sigur încă dacă şi complet. Undeva în inima Bucureştiului, în apropiere de Cercul Militar, la doar câţiva paşi de Calea Victoriei, s-a deschis recent braseria Berlin. E găzduită în sala mică a clubului Control, unul dintre cele mai cunoscute din Capitală, care seară de seară îşi deschide porţile pentru minţile creative ale oraşului şi pentru vizitatorii de peste hotare ai acestuia. La etajul aceleiaşi clădiri se află restaurantul Alt Shift, „familia“ fiind completată de localul Shift din zona Piaţa Romană.
♦ În acelaşi număr al revistei După Afaceri Premium am stat de vorbă cu Horia Adrian, CEO al Holcim România, despre rockul din sânge, gustul copilăriei şi cel mai bun vin roşu. Numele lui se leagă, de aproape două decenii, de cel al producătorului francez de materiale de construcţii Holcim, lider pe piaţa locală cu un business de peste un miliard de lei anual. Pentru Holcim, Horia Adrian a lucrat întâi în România, apoi în Azerbaidjan timp de patru ani, iar ulterior în Rusia vreme de şase ani. Din februarie 2018, este CEO al Holcim România, dar şi market head al gigantului LafargeHolcim pentru Europa emergentă, conducând activitatea companiei din Bulgaria, Serbia, Azerbaidjan şi Republica Moldova. Horia Adrian este primul român care conduce activitatea locală a Holcim după fuziunea cu Lafarge, parafată în 2015.
♦ Într-o lume complet digitală, unde trendurile vin şi pleacă mai rapid ca oricând, oamenii caută mai mult ca niciodată piese atemporale, care au o valoare reală - financiară, dar nu numai. Iar un ceas mecanic realizat cu atenţie şi dedicaţie de artizanii orologeri nu se demodează niciodată, spune Sascha Moeri, CEO al orologeriei elveţiene Carl F. Bucherer.
♦ Şi pentru că se apropie sărbătorile, vă invităm să savuraţi alături de noi o băutură aromată. Cafeaua nu mai este de mult doar licoarea care ne dă un boost de energie dimineaţa, ci reprezintă mai degrabă ingredientul cheie dintr-o mulţime de mixuri care în final ne readuc pe linia de plutire în orice moment al zilei.
După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punctul de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.
DA Premium, sau DAP cum îi spun prietenii, are un conţinut editorial echilibrat, dar totuşi eclectic, combinând cele mai importante teme din lifestyle, cu o doză semnificativă de business life.