Companii

Ce puteţi citi în cel mai recent număr al revistei După Afaceri Premium

Ce puteţi citi în cel mai recent număr al revistei...

Autor: Cristina Roşca

26.04.2019, 00:05 180

♦ De la începutul acestui an, gurmanzii din Bucureşti nu mai trebuie să călătorească până în Londra sau Barcelona pentru a se bucura de atmosfera unui food market, ci doar să ajungă în zona Timpuri Noi. „Carnivale Food Market este inspirat de celebrele food markets din Londra, Amsterdam sau Barcelona. În România existau doar food court-uri, predominant în malluri“, spune Daniel Caramihai, CEO al Fratelli Grup.

♦ Când lângă Control, Shift şi Alt Shift adaugi Berlin pare, la prima vedere, o eroare de redactare. Această alăturare nu este însă aleatorie, iar rezultatul este de fapt un univers complex, deşi nu e sigur încă dacă şi complet. Undeva în inima Bucureştiului, în apropiere de Cercul Militar, la doar câţiva paşi de Calea Victoriei, s-a deschis recent braseria Berlin. E găzduită în sala mică a clubului Control, unul dintre cele mai cunoscute din Capitală, care seară de seară îşi deschide porţile pentru minţile creative ale oraşului şi pentru vizitatorii de peste hotare ai acestuia. La etajul aceleiaşi clădiri se află restaurantul Alt Shift, „familia“ fiind completată de localul Shift din zona Piaţa Romană.

♦ În acelaşi număr al revistei După Afaceri Premium am stat de vorbă cu Horia Adrian, CEO al Holcim România, despre rockul din sânge, gustul copilăriei şi cel mai bun vin roşu. Numele lui se leagă, de aproape două de­cenii, de cel al producătorului francez de ma­teriale de construcţii Holcim, lider pe piaţa lo­cală cu un business de peste un miliard de lei anual. Pentru Holcim, Horia Adrian a lucrat întâi în România, apoi în Azerbaidjan timp de patru ani, iar ulterior în Rusia vreme de şase ani. Din februarie 2018, este CEO al Holcim Ro­mânia, dar şi market head al gi­gantului LafargeHol­cim pentru Euro­pa emergentă, con­ducând ac­ti­vitatea companiei din Bul­ga­ria, Serbia, Azerbaidjan şi Re­pu­­blica Moldova. Horia Adrian este primul român care con­duce activitatea locală a Hol­cim după fuziunea cu La­farge, parafată în 2015.

♦ Într-o lume complet digitală, unde tren­du­rile vin şi pleacă mai rapid ca oricând, oa­menii caută mai mult ca niciodată piese atem­porale, care au o valoare reală - finan­ciară, dar nu numai. Iar un ceas mecanic reali­zat cu aten­ţie şi dedicaţie de artizanii orolo­geri nu se de­mo­dează niciodată, spune Sascha Moeri, CEO al orologeriei elveţiene Carl F. Bu­cherer.

♦ Şi pentru că se apropie sărbătorile, vă in­vităm să savuraţi alături de noi o băutură aro­­mată. Cafeaua nu mai este de mult doar li­coa­rea care ne dă un boost de energie dimi­neaţa, ci re­prezintă mai degrabă ingredientul cheie dintr-o mulţime de mixuri care în final ne rea­duc pe linia de plutire în orice moment al zilei.

 

După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punctul de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

DA Premium, sau DAP cum îi spun prietenii, are un conţinut editorial echilibrat, dar totuşi eclectic, combinând cele mai importante teme din lifestyle, cu o doză semnificativă de business life.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO