Companii

Ce puteţi citi în Business Magazin

Ce puteţi citi în Business Magazin

Autor: Dorin Oancea

13.06.2016, 00:03 266

Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life, face în Business Magazin bilanţul primilor doi ani de mandat la conducerea companiei de asigurări. Invitată la evenimentul Meet the CEO, Emilia Bunea s-a declarat încrezătoare în potenţialul de creştere al companiei, într-o cursă pe care o defineşte drept un maraton pe termen lung.

Vânzările de cărţi de colorat pentru adulţi au crescut atât de mult încât unii au început sâ vorbească de o bulă editorială.  Spre exemplu, în cazul Diverta numărul de cărţi de colorat pentru adulti vândute în luna mai (peste 1.000 de exemplare) reprezintă 3% din numărul total de cărţi vândute. Cât de mult înseamnă însă 1.000 de exemplare? Ei bine, destul de mult, pentru că tirajul mediu în România a scăzut sub 1.000 de exemplare/titlu la editurile serioase. Cum a început şi care sunt tendinţele, citiţi în Business Magazin. Patru studenţi vor să înveţe agricultorii să fie mai eficienţi cu ajutorul dronelor.

Ei au fost de altfel premiaţi la consursul Innovation Labs pentru proiectul Serafim,  un concept ce include o componentă hardware, o dronă care survolează terenurile, precum şi o serie de senzori, dar şi o componentă software, şi, foarte important, proiectul nu are nevoie de specialişti pentru a fi utilizat. Reacţia fermierilor a fost bună, deja sunt în lucru câteva proiecte. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO