Companii

Ce pregătesc marii investitori. Dezvoltatorul P3 spune că Autostrada A3 este următorul “hotspot” logistic al Bucureştiului pentru e-commerce şi pentru a aduce bunuri către zona de nord a Capitalei

Autostrada A3 şi în special tronsonul dintre centura Capitalei şi zona Barbu Văcărescu din nordul Bucureştiului vor fi cele mai „fierbinţi“ zone pentru huburile logistice, mai ales pentru companiile de comerţ electronic, este de părere Blake Horsley, Country Head  al dezvoltatorului logistic P3 în România.

Legătura dintre centură şi şo­sea­ua Petricani din Capitală pe A3 ar trebui finalizată în luna no­iem­brie a acestui an, având în prezent un grad de fi­nalizare de 22,5% po­trivit da­telor companiei de drumuri.

„Zona de nord a Bucu­reş­tiului este foarte inte­re­santă şi este activitate pe lân­gă A3 şi ne uităm la opor­tu­nităţile de acolo. Acolo este urmă­torul hotspot al Bucu­reştiului, mai ales pentru e-com­merce şi este o nouă me­todă de a aduce bunuri către anumite zone ale ora­şului, rapid. Zona respec­tivă se va dezvolta din punct de ve­dere e-commerce. Vom cum­păra în acea zonă teren în acest an“, a spus Blake Horsley.

Noul tronson al A3 va fi prima autostradă „urbană“ din Ro­mânia şi va duce direct către „cartierul general“ al corpo­ratiştilor din zona Pipera şi Barbu Văcărescu, unde lucrează peste 300.000 de salariaţi, ce câştigă lunar, în medie, peste 2.800 de lei.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.