Companii

Ce este o „bucătărie ascunsă“, pariul unora dintre marii jucători din HoReCa în pandemie: Cunoscut sub denumiri precum ghost kitchen, cloud kitchen sau dark kitchen, acest spaţiu este dedicat livrărilor

Radu Tănase

Radu Tănase

Autor: Cristina Roşca

15.02.2021, 17:30 353

♦ Cunoscut sub denumiri precum ghost kitchen, cloud kitchen sau dark kitchen, acest spaţiu este dedicat livrărilor, mai exact este o bucătărie sau un spaţiu de producţie unde se pregătesc alimentele comandate online.

Unii dintre marii jucători din HoReCa au investit în plină pandemie într-o bucătărie „fantomă“ sau „ascunsă“ - cunoscută drept ghost kitchen, cloud kitchen sau dark kitchen – pentru a-şi eficientiza operaţiunile de livrări într-o perioadă în care acestea au fost cele care au ţinut businessul pe linia de plutire.

Grupul Calif, companie antrepre­norială activă pe segmentul de servire rapidă, a mizat pe astfel de investiţii în România chiar în plină pandemie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO