Companii

Câteva idei de cadouri elegante pentru Crăciun: seturi de veselă, aranjamente florale, tablouri, lenjerii de pat din mătase sau bumbac satinat, sfeşnice cu detalii delicate

Câteva idei de cadouri elegante pentru Crăciun: seturi...
03.12.2019, 16:38 2058

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/ghidul-celor-mai-elegante-cadouri-de-craciun/

În pragul sărbătorilor de iarnă una dintre preocupările oamenilor este reprezentată de găsirea celor mai frumoase şi unice cadouri pe care să le aşeze sub brad în seara de Ajun pentru a surprinde fericirea şi bucuria celor dragi.

Iar pentru a fi sigur că totul va merge conform aşteptărilor, ce cadouri pot fi mai frumoase decât cele elegante, care inspiră frumuseţe şi creeză în jurul lor un aer festiv?


Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, care a adus în România trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – pe care le operează sub brandul Select Design by Diana Şucu, spune că în prag de sărbători (lunile octombrie - decembrie), oamenii îşi îndreaptă alegerile spre seturile de dining şi seturi de veselă, tăvi, aranjamente florale şi tablouri, lenjerii de pat din mătase sau bumbac satinat, sfeşnice cu detalii delicate, semn că frumuseţea şi eleganţa stau la baza atmosferei pe care o pregătesc pentru Crăciun.

„În perioada premergătoare Crăciunului cele mai vândute articole de mobilier sunt seturile de dining, pentru că lumea se pregăteşte să îşi întâmpine oaspeţii într-un cadru cât mai distins cu putinţă. În aceeaşi măsură, foarte bine se vând şi seturile de veselă, accesorii diverse, tăvi, aranjamente florale, tablouri etc. De asemenea, corpurile de iluminat primesc o atenţie sporită în această perioadă. Oamenii doresc să adauge ceva nou decorului, simt nevoia unei mici schimbări, şi atunci o lustră sau un candelabru este o alegere la îndemână”, spune Diana Şucu.

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt activează pe segmentul mobilierului de lux, domeniu pe care antreprenoarea Diana Şucu a pariat în urmă cu mai bine de cinci ani. Publicul căruia se adresează cele trei branduri de lux este reprezentat de persoanele care au călătorit mult şi şi-au rafinat gusturile, spune antreprenoarea, şi are de altfel veniturile necesare. Ea spune că în lunie octombrie-decembrie businessul înregistrează creşteri semnificative, aceasta fiind generată în cele mai mari proporţii de clienţii din Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj.

„Printre cei care ne trec pragul sunt clienţi cu putere de cumpărare din toate judeţele ţării. În top se află bineînţeles Bucureştiul, dar şi mari oraşe din ţară precum Iaşi, Timişoara sau Cluj. Clienţii noştri se împart între cele 3 brand-uri americane mari pe care le aducem. De fapt, la Select Design by Diana Şucu combinăm brand-urile în amenajare pentru a crea un decor eclectic. Veniturile înregistrate de noi cunosc creşteri semnificative de la lună la lună. Dacă este să facem o comparaţie cu 2018, perioada octombrie-decembrie a acestui an este în creştere faţă de anul trecut”, a spus Diana Şucu.

Cele trei branduri de mobilier de lux pot fi găsite în showroomul amplasat în complexul Băneasa Shopping City, care se întinde pe o suprafaţă de 2.000 de mp şi în cadrul căruia lucrează o echipă de 13 salariaţi.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO