Companii

Catarama cheltuie 600.000 euro pe noul site si un catalog

04.09.2007, 18:30 13

Producatorul de mobila Elvila, detinut de omul de afaceri Viorel Catarama, a inregistrat in prima jumatate a acestui an vanzari in crestere cu 10% comparativ cu perioada similara a anului trecut.
"Vanzarile in crestere au fost sustinute de o productie mai alerta, de disponibilitatea mai buna a produsului pe stoc, de cresterea gamei de produse noi, dar si de politica de preturi", au precizat reprezentantii Elvila.
Compania a anuntat, de asemenea, investitii de circa 0,6 mil. euro in lansarea si promovarea catalogului de produse, suma in care este inclusa si lansarea noului site, elvila.ro. Activitatea de export a Elvila reprezinta numai 30% din cifra de afaceri, procent care a scazut constant in ultimii ani. Potrivit unor declaratii anterioare ale reprezentantilor companiei, exporturile detineau anul trecut 45% din afacerile companiei.
Elvila este unul dintre cei mai importanti producatori locali de mobila, care a incheiat anul 2006 cu venituri de 175 mil. euro, cu 11,65% mai mari comparativ cu 2005.
Pentru anul acesta, grupul de firme Elvila mizeaza pe afaceri mai mari cu 7,5% si un profit operational in crestere cu 10%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO