Companii

Cătălin Samara, Director Operaţional şi E-commerce la Carrefour România, preia conducerea reţelei Bringo pe toate cele 5 pieţe pe care este prezentă, respectiv România, Argentina, Belgia, Franţa şi Maroc

Cătălin Samara este de 21 de ani în Carrefour România, alăturându-se companiei în 2000 şi fiind printre primii angajaţi ai săi.

Cătălin Samara este de 21 de ani în Carrefour România, alăturându-se companiei în 2000 şi fiind printre primii angajaţi ai săi.

Autor: Roxana Rosu

04.01.2022, 09:39 284

Cătălin Samara, Director Operaţional şi E-commerce şi membru al Comitetului Executiv al Carrefour România, a preluat luni funcţia de Director al Bringo Internaţional, având responsabilitatea de a coordona activitatea internaţională a serviciului de personal shopping şi livrare.

Poziţia nou creată vine ca urmare a dezvoltării Bringo, un concept de business românesc, exportat în patru alte ţări, care va funcţiona de acum, ca parte dintr-o organizaţie globală.

Platforma de livrări Bringo a fost lansată în România în 2015 de către compania românească Ascend Netsolutions, spe­cializată în dezvoltarea de aplicaţii mobile. Grupul Carrefour deţine acum 90% din Bringo după ce a cumpărat acţiuni în mai multe tranşe de la dezvoltatorul aplicaţiei, care mai are 10% din titluri.

„Doresc să-i mulţumesc sincer lui Cătălin pentru rezultatele obţinute în Carrefour România şi pentru rolul său esenţial în cadrul echipei noastre. De-a lungul unei cariere cu adevărat semnificative, Cătălin s-a remarcat prin proiecte importante cu impact real în organizaţie şi a evoluat într-un lider puternic, pregătit să-şi valorifice talentul, ambiţia şi perseverenţa alături de o echipă internaţională în cadrul grupului. Mă bucur că a acceptat această nouă provocare şi că a ales să-şi continue parcursul profesional alături de Carrefour, într-un mediu care încurajează şi recompensează performanţa atât la nivel local, cât şi global”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România. 

Conceputl Bringo este activ sub diferite branduri în cinci ţări: România, Argentina, Belgia, Franţa şi Maroc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO