Companii

Cătălin Manoli, care a condus fabrica Danone din Bucureşti, este numit Director al fabricii Danone Aldaia din Valencia

Cătălin Manoli, care a condus fabrica Danone din...

Autor: Roxana Rosu

11.01.2023, 11:09 394

Cătălin Manoli, care a fost director al fabricii Danone din România din 2019, a preluat din ianuarie funcţia de Director al fabricii Danone Aldaia din Valencia, unde va coordona o echipă de circa 600 de persoane.

Cătălin Manoli s-a alăturat echipei Danone România în anul 2017, în calitate de Manager Operaţiuni Fabrică, iar din anul 2019 a ocupat poziţia de Director Fabrică Bucureşti. Din această poziţie, el a coordonat o echipă de 200 de oameni.

„Pentru mine, fabrica Danone România este o bijuterie din toate punctele de vedere: produse, tehnologie, calitate, siguranţă, igienă şi mai ales oameni. Sunt foarte mândru de echipa pe care o las aici, de munca pe care am realizat-o împreună menţinând fabrica Danone Romania ca cea mai bună dintre fabricile Danone din Europa, şi cu siguranţă îmi vor lipsi produsele grozave pe care le-am produs aici în fiecare zi”, a declarat Cătălin Manoli.

În noua funcţie, Cătălin Manoli va raporta către Nadir Hamidou Executiv Director Manufacturing Dairy Europe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO