Companii

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama: Centrul istoric e mort. Zona cea mai atractivă a turismului a fost distrusă rapid. „Ne întoarcem la condiţiile iniţiale – somaj tehnic, discuţii cu proprietarii de spaţii şi cu furnizorii. Iar aruncăm marfă“

Cătălin Mahu, fondatorul lanţului de restaurante La Mama

Cătălin Mahu, fondatorul lanţului de restaurante La Mama

Autor: Cristina Roşca

07.10.2020, 00:06 1649

Antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanţului de restaurante La Mama, spune că o nouă închidere a restaurantelor va afecta şi mai tare această industrie care a fost printre cele mai lovite de pandemia de COVID-19. Afirmaţiile vin în contextul în care se discută închiderea localurilor din Capitală.

HoReCa este un domeniu care a fost închis circa trei luni şi care a funcţionat apoi parţial pe vară doar cu terasele, şi acestea amenajate conform regulilor de distanţare socială. Abia de la 1 septembrie s-au redeschis localurile la interior, România fiind ultima dintre ţările UE care a luat această decizie. Totuşi, ele funcţionează tot conform regulilor de distanţare socială.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO