Companii

Cât plăteşte o familie cu un copil pentru şase nopţi la un hotel all-inclusive de pe litoralul românesc? Preţurile pornesc de la 6.000 de lei şi pot ajunge chiar şi la 9.000 de lei per sejur

Cât plăteşte o familie cu un copil pentru şase nopţi...

Autor: Miruna Diaconu

15.07.2021, 10:15 409

♦ Litoralul românesc număra anul trecut 1.581 de hoteluri, iar dintre acestea doar 25 oferă servicii de tip all-inclusive.

O familie cu un copil care vrea să petreacă un sejur de şase nopţi în perioada 23-29 august la un hotel de tip all-inclusive de pe litoralul românesc trebuie să scoată din buzunar între 6.000 şi 9.000 lei, conform unei analize ZF făcută pe baza datelor platformei de rezervări booking.com şi ale agenţiei de turism litoralulromânesc.ro.

Românii sunt mari amatori de vacanţe de tip all-inclusive, iar destinaţiile preferate de turiştii locali sunt Turcia şi Bulgaria, ţări cunoscute pentru că oferă astfel de opţiuni. Şi litoralul românesc a început să aibă pe listă astfel de servicii, dar numărul hotelierilor este mult mai mic comparativ cu Turcia şi Bulgaria. Litoralul românesc număra anul trecut 1.581 de hoteluri, conform datelor Institutului Naţional de Statistică, iar dintre acestea doar 25 oferă servicii de tip all-inclusive, conform platformei de rezervări online Alohotels.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO