Companii

Casa Rusu mai deschide cinci magazine până în luna martie

Casa Rusu mai deschide cinci magazine până în luna martie

Autor: Ioana David

30.10.2013, 00:06 85
Cristian Rusu, directorul general al producătorului de mo­bilă Rus Savitar, care deţine reţeaua de magazine Casa Rusu, spune că va continua politica de expansiune, iar până în mar­tie anul viitor va mai deschide cinci magazine. Compania ope­rează 16 magazine proprii, dintr-un total de 34 de unităţi (di­ferenţa fiind francizele).
 
„S-au deschis cinci magazine anul acesta şi urmează încă cinci“, a adăugat Cristian Rusu.
 
Rus Savitar se numără printre marii producători de mo­bilă de pe piaţa locală, dar spre deosebire de ceilalţi jucători care sunt mult mai vechi în in­dus­tria de profil, în cazul Casa Rusu prima investiţie într-o uni­tate de producţie de mobilă din PAL s-a realizat în 2005, după ce anterior se axau pe import şi dis­tribuţie. Bazele firmei Rus Sa­vitar au fost puse în 1994 de către soţii Rusu (Dorica si Ior­dache Rusu) în Timişoara, iar Cristian Rusu a ve­nit la con­du­ce­rea firmei în 2000. În 2007 ac­ţio­narii au de­ma­rat proiectul pentru o a doua fabrică, care a fost finalizată în 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO