LIVE: Acum la ZF Live: Cum poţi să construieşti şi să menţii o cultură organizaţională în vremuri de COVID, când angajaţii sunt nevoiţi să lucreze de acasă?
Companii

Casa Noastră (fe­res­trele QFort) încheie prima etapă din investiţia cu ajutor de stat în octombrie: Nu am început încă angajările, procedurile pentru achiziţia utilajelor au durat mai mult decât ne-am aşteptat. Noua investiţie va duce la crearea a 200 de locuri de muncă

Antreprenori locali

♦  ♦ De construcţie se ocupă Inattica, o companie din Dolj, deţinută de Paul Bogdan Prună, cu afaceri de 7,9 mil. lei.

Casa Noastră, producătorul fe­res­trelor QFort, din judeţul Dolj, va în­cheia, la finalul lunii octombrie, cons­truc­ţia pri­mei eta­pe a in­vesti­ţi­ei pe care o de­ru­lează cu ajutor de stat în co­mu­na Pieleşti de lângă Craiova. Este vorba des­pre o hală de producţie cu o su­pra­faţă de aproximativ 13.000 de metri pă­traţi, care include o ma­ga­zie inteligentă pen­tru depozitarea pro­file­lor de alumi­niu, cu o ca­pacitate de 2.100 de pa­leţi. În no­ua hală se vor pro­duce ferestre şi uşi din aluminiu.

„Licitaţia cons­truc­ţiei a fost câş­ti­ga­tă de o firmă locală. Toată cons­trucţia va fi gata cel mai probabil în pri­mă­va­ră. Încă nu am depus (docu­men­taţia – n. red.) pentru prima tra­gere din aju­to­rul de stat, sperăm ca pâ­nă la fina­lul anu­lui s-o depunem“, spune Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.