Companii

Casa de expediţii DGH Log & Sped: Am investit în remorci noi, volumele de marfă în FMCG, agricultură şi construcţii au crescut. Transportatorul vede un avans de 18% al cifrei de afaceri în acest an

Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log & Sped.
Transporturile rutiere de mărfuri deţin o cotă de piaţă de 80% din total transport de marfă pe toate căile de transport.

Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log & Sped. Transporturile rutiere de mărfuri deţin o cotă de piaţă de 80% din total transport de marfă pe toate căile de transport.

Autor: Mirabela Tiron

14.10.2021, 18:20 470

Casa de expediţii DGH Log & Sped, una dintre cele mai mari de pe plan local, şi-a crescut afacerile cu două cifre în primele nouă luni din acest an şi estimează că va finaliza anul cu circa plus 18%, potrivit oficialilor companiei.

„Businessul nostru este dependent de sectorul bunurilor de larg consum, construcţii şi agricultură. Volumele au crescut în aceste sectoare şi afacerile noastre au fost în creştere. Estimăm că vom încheia anul cu afaceri mai mari cu 18%“, a declarat pentru ZF Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log & Sped, activă pe piaţă din 2010.  Compania lucrează cu peste 280 de clienţi şi cu peste 1.400 de furnizori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO