Companii

Carrefour lansează un nou concept de magazin de proximitate odată cu deschiderea Carrefour Express Globalworth

Carrefour lansează un nou concept de magazin de...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2019, 11:27 2927

Retailerul francez Carrefour a lansat un nou concept de magazin de proximitate odată cu deschiderea Carrefour Express Globalwoth, noua unitate incluzând un spaţiu pentru produse BIO, unul Food2Go pentru cei care îşi doresc un prânz sau o gustare rapidă, şi cafenea cu bar.

În plus, magazinul are în ofertă produse marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o selecţie de vinuri locale şi internaţionale, precum şi gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice. Noul magazin se află la parterul clădirii Globalwoth de pe strada George Constantinescu. 

Clienţii care folosesc aplicaţia Carrefour Pay pot scana produsele la raft şi şi apoi le pot plăti direct din aplicaţie, la casele de marcat.

Grupul francez avea în România la finalul primelor nouă luni din an 35 de hipermarketuri Carrefour, 262 de supermarketuri Market, 46 de magazine de proximitate Express sau Contact şi 18 unităţi de tip Supeco, un mix de discount şi cash&carry. Astfel, în total reţeaua număra 361 de magazine.

Compania a obţinut în primele nouă luni din an afaceri de peste 1,6 mld. euro în România, businessul fiind cu aproape 8% mai mare decât în aceeaşi perioadă din 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO