Companii

Carrefour aduce un expat să conducă achiziţiile din România. Aceasta este a treia schimbare de top management din acest an după ce francezii au numit şi un nou CEO şi un alt director de HR în România

Vincent Arnault

Vincent Arnault

Autor: Cristina Roşca

27.07.2021, 00:05 1446

Grupul francez Carrefour, prezent local cu peste 360 de magazine sub mai multe formate, l-a numit pe Vincent Arnault în funcţia de director de achiziţii şi supply chain, el preluând totodată o poziţie în boardul (comitetul executiv) local.

„Vom continua să dezvoltăm proiecte care răspund diversităţii nevoilor de consum şi care vor întări experienţa de cumpărături omnicanal“, a declarat Vincent Arnault.

Expatul vine în România după ce a deţinut o poziţie similară în Franţa, piaţa-mamă a Carrefour. El lucrează pentru gigantul din Hexagon din 2015, începând ca di­rec­tor al departamentului de electrocasnice şi multimedia. În 2018 a devenit director de achi­zi­ţii pentru Carrefour Fran­ţa, iar de la 1 septembrie acest an va prelua noua func­­ţie. Oficialii gru­pu­lui nu au precizat pe ci­ne va înlocui exe­cuti­vul francez în busines­sul din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO