Companii

Carrefour a pus o romanca la conducerea retelei Artima

09.07.2008, 16:49 377

Retailerul francez Carrefour, care a achizitionat anul trecut cele 21 de supermarketuri Artima de la Polish Enterprise Fund V, a schimbat conducerea retelei dupa ce a primit acordul Consiliului Concurentei privind preluarea companiei.
In locul austriacului Clemens Petschnikar, Carrefour a adus-o la conducerea diviziei de supermarketuri pe Antonela Aldea, fostul director al hipermarketului Carrefour Ploiesti.
Potrivit Andreei Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania, Aldea a ocupat functia de director de magazin la Ploiesti inca de la inaugurarea acestei unitati, in anul 2005, anterior aceasta fiind director de departament in cadrul Carrefour Militari.
Clemens Petschnikar, 39 de ani, a fost CEO al retelei Artima timp de trei ani, de la preluarea companiei de catre fondul de investitii Polish Enterprise Fund V si pana in primavara acestui an. Managerul de origine austriaca a venit in Romania in anul 1998 pentru a coordona lansarea retelei de supermarketuri Billa pe piata locala si extinderea acesteia pana in anul 2005, cand a parasit compania.
Petschnikar nu a putut fi contactat pentru comentarii pana la inchiderea editiei.
Carrefour deruleaza in prezent un proiect de rebranding al magazinelor Artima, prin investitii de circa 6 mil. euro pana la finele anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO