Companii

CarmOlimp din Braşov, în topul firmelor antreprenoriale din industria cărnii în urmă cu un deceniu, îşi vinde activele în procesul de faliment. Platforma industrială Ucea din judeţul Braşov, acolo unde compania îşi desfăşura activitatea, este scoasă la vânzare la un preţ de 4,95 mil. euro

♦ În 2012, CarmOlimp era un grup de firme cu 1.000 de angajaţi şi activităţi în producţia de mezeluri, lactate, ouă, prăjituri şi în retailul alimentar.

Austin Meats, fosta companie CarmOlimp, aflată în topul firmelor antre­pre­noriale din industria cărnii în urmă cu un dece­niu, având o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei, îşi vinde activele în pro­cesul de faliment, potrivit unui anunţ fă­cut de lichidatorul provizoriu, CITR. Plat­for­ma industrială Ucea din judeţul Braşov, acolo unde compania îşi desfăşura activi­ta­tea, este scoasă la vânzare la un preţ de 4,95 mil. euro pe site-ul licitatii-insolventa.ro.

Platforma industrială se întinde pe o suprafaţă de peste 7 hectare şi este compusă din patru terenuri intravilane, o hală de aba­torizare, o fabrică de procesare carne, hale de producţie, depozite, un atelier mecanic, spaţii administrative şi o fabrică de biogaz, potrivit anunţului de vânzare.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.