Companii

Carmina Gal, fostul manager al celor trei hoteluri din Poiana Braşov controlate de familia Copos, intră în echipa de conducere a winsedswiss România şi preia funcţia de director al departamentului ospitalitate

Carmina Gal

Carmina Gal

Autor: Cristina Bellu

05.02.2021, 16:42 68067

Carmina Gal, fostul manager al hotelurilor Sportul, Bradul şi Poiana Braşov, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de familia Copos, a preluat funcţia de director al departamentului ospitalitate în cadrul filialei locale a grupului educaţional winsedswiss, care are sediul central în Elveţia, dar care deţine birouri şi în România şi Serbia.

„Este o nouă provocare pentru mine, pe care mi-am propus să o transform într-o poveste frumoasă şi de succes, alături de experţi reuniţi de pasiunea pentru servicii”, spune Carmina Gal.

Biroul local al eleveţienilor de la winsedswiss este condus de Christine Schillings, care în perioada 2016-2018 a condus, în calitate de manager general, grupul Ana Hotels România, iar între 2018-2020 a deţinut funcţia de director general al hotelului de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, controlat tot de familia Copos.

„Carmina Gal deţine o experienţă impresionantă în management hotelier şi sunt convinsă că va conduce departamentul de ospitalitate, cu succes, fiind un director cheie în echipa noastră,adaugă Christine Schillings, Chief Executive Officer winsedswiss România.

Carmina Gal şi-a început activitatea în domeniul ospitalităţii în urmă cu peste două decenii. În 2005, a preluat funcţia de director vânzări şi marketing al grupului Ana Hotels, pentru ca cinci ani mai târziu să devină managerul general al celor trei hoteluri ale grupului din Poiana Braşov. Din această poziţie, a coordonat renovarea Hotelului Sport din staţiunea Poiana Braşov, proiect ce a inclus construirea unei clădiri dedicate zonei de spa şi wellness. De asemenea, în timpul mandatului Carminei Gal, Hotelul Bradul din staţiunea braşoveană a fost renovat complet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO