Companii

Care este noul pariul al lui Wargha Enayati, cel care a avut rolul principal în cea mai mare tranzacţie de pe piaţa serviciilor medicale private

Care este noul pariul al lui Wargha Enayati, cel care a...

Autor: Ioana Matei

09.04.2017, 20:50 1492

După circa doi ani de la momentul în care a avut rolul principal în cea mai mare tranzacţie de pe piaţa serviciilor medicale private, Wargha Enayati pune la cale un nou proiect gigant. Care sunt paşii pe care îi face în această direcţie?

În timp ce povesteşte, Wargha Enayati trasează metodic pe hârtie câte un chenar pentru fiecare dintre proiectele în care este implicat în prezent: compania de media MedicHub, Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria şi, de puţin timp, compania de servicii medicale de second opinion Intermedicas.

Doreşte să sublinieze astfel că fiecare dintre acestea sunt verigi din lanţul principalului proiect pe care îl va construi: un centru dedicat vârstnicilor „cum nu mai există în România”. Centrul se va întinde pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi şi va fi obiectul unei investiţii de 40 de milioane de euro relizată în următorii doi ani. „Prin acesta vreau să pun iarăşi o amprentă în societate şi să lucrez la demnitatea vârstnicului”, spune Enayati, care completează că acesta a fost scopul său încă din 1995, când a pus bazele primei clinici private din România.

Citiţi continuarea în revista Business Magazin

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO