Companii

Caravana videoconferinţelor ZF/BRD „Buget 2021“ a adus la un loc peste 50 de antreprenori care se uită cu optimism la anul 2021 şi se pregătesc de noi investiţii. Anul 2021 este aşteptat de mediul de afaceri ca fiind unul al revenirii, iar premisele începutului acestui an se arată a fi bune - Analişti

05.03.2021, 07:05 135

Vedeţi AICI ce au declarat Antreprenorii 

♦ Gradul de încredere al mediului de afaceri în economie se află pe un trend crescător, iar acest lucru poate fi tradus şi prin investiţiile pe care le pregătesc mulţi antreprenori din ţară ♦ Mediul de afaceri a învăţat anul trecut că diversificarea şi digitalizarea reprezintă cheile succesului pentru dezvoltarea businessului pe mai departe.

Caravana videocon­fe­rinţelor ZF/BRD Buget 2021 a adus la un loc peste 50 de antre­prenori din toate regiunile ţării, care au împărtăşit în cele cinci video­conferinţe dificultăţile pe care le-au întâmpinat în anul pandemic, dar şi lecţiile pe care le-au învăţat în 2020. Mediul de afaceri se uită cu optimism la anul 2021, iar mulţi dintre participanţii la videoconferinţele ZF/BRD au declarat că pregătesc investiţii, mai ales în partea de digitalizare, astfel încât să îşi dezvolte businessul.

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru mediul de business, care a fost nevoit să se adapteze noilor condiţii de lucru. Adaptarea a fost atât din perspectiva angajaţilor care fie au fost nevoiţi să lucreze de acasă, fie companiile ai căror angajaţi nu au putut fi în regimul „work from home“ au fost nevoite să îşi crească cheltuielile pentru asigurarea tuturor măsurilor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirii. O altă provocare majoră întâmpinată în 2020 a fost adaptarea modelului de business la noile cerinţe din piaţă, astfel, în acest caz, multe companii s-au repliat într-un timp scurt şi au investit mai mult în zona de digitalizare.

În cadrul celor cinci video­conferinţe ZF/BRD Buget 2021 au participat peste 50 de antreprenori din cinci zone ale ţării, cărora li s-au alăturat bancheri, peste 20 de specialişti, reprezentanţi ai Băncii Naţionale a României şi consultanţi din cele mai mari companii din Big Four. Bugetul pentru 2021, au spus antreprenorii, a fost realizat pe scenarii, fiind astfel pregătiţi pentru lucruri neprevăzute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO