Companii

Campioni în business din Moldova: Cinci companii din Moldova din industria textilă, auto, alimentară, farma şi construcţii, declarate campioane în business

Campioni în business din Moldova: Cinci companii din...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.11.2018, 00:07 1494

Cinci companii româneşti din Moldova active în domenii precum fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii, îmbrăcăminte sau biscuiţi, comerţul cu produse farmaceutice, dar şi piese şi accesorii pentru autovehicule au fost premiate la finalul săptămânii trecute pentru performanţa în afaceri în cadrul proiectului „Campioni în business“ organizat la Iaşi.

Împreună, cele cinci companii au afaceri de peste 815,7 mil. lei (175 mil. euro) şi peste 1.600 de angajaţi.

„Este un an aniversar pentru România şi acum nu­mă­răm realizările. Dacă exisă mai multe fabrici, spitale, dacă există mai multe oţelării, dacă băncile dau mai multe cre­dite. Cred că România la 100 de ani, alături de fabrici, oţe­lă­rii, maşini, a mai creat spiritul şi posibilităţile ca spiritul economiei viitoare să se nască. Încrederea este singura resursă nelimitată. Pentru mine «Campioni în business» este o resursă nelimitată şi de aceea am atât de multă încredere în anii care vor veni“, a spus Ionuţ Stanimir, director executiv marketing şi comunicare al BCR, în cadrul evenimentului „Campioni în business“ de la Iaşi.

În fiecare an, fondul de investiţii Enterprise Investors, împreună cu Banca Comercială Română, firma de audit şi consultanţă fiscală PwC România şi Asociaţia Triple Helix România premiază cele mai dinamice afaceri antrepreno­riale în cadrul evenimentului „Campioni în business“ din trei regiuni: Transilvania, Moldova şi Muntenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO