Companii

Campionatul de jocuri video, care va avea loc în octombrie în Bucureşti şi unde sunt aşteptaţi 15.000 de oameni, duce cererea în sus pentru hotelieri. Sunt aşteptate 18 echipe, iar numărul total al celor care vor viziona acest campionat este estimat la circa 80 de milioane de oameni, din întreaga lume

Campionatul de jocuri video, care va avea loc în...

Autor: Miruna Diaconu

28.09.2021, 00:04 1714

The International – campionatul mondial de Dota 2, un joc video, va avea loc în luna octombrie la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Campionatul de jocuri video, care va avea loc în luna octombrie în Bucureşti şi unde sunt aşteptaţi circa 15.000 mii de oameni, are un impact pozitiv asupra pieţei hoteliere din Capitală, care înregistrează o creştere a cererii, însă, evoluţia negativă a ratei de îmbolnăvire pune probleme privind organizarea evenimentului.

Daniel Ben-Yehuda, general manager al hotelului de cinci stele, Sheraton din Bucureşti, spune că organizarea acestui eveniment are o influenţă po­zitivă asupra acti­vităţii hotelului, având rezervări atât de la turiştii români, cât şi de la cei străini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO