Companii

Cambridge School of Bucharest, un business făcut de fondatorii A&D Pharma, dezvoltă un campus de 35 mil. euro în Pipera. Rita Maalouf, director: Capacitatea va ajunge la 1.400 de elevi, dar vrem să creştem treptat

INTERVIU

Rita Maalouf, directoarea Cambridge School of Bucharest: "Printre părinţii ai căror copii sunt elevii noştri, se numără politicieni, expaţi, CEO, medici, ingineri. Gama este foarte variată. Unii dintre ei au fost, la rândul lor, elevii mei."
Tarifele de şcolarizare la Cambridge School of Bucharest pornesc de la 7.300 de euro pe an pentru copiii înscrişi la grădiniţă şi ajung la 9.600 de euro pe an pentru elevii de liceu.

Rita Maalouf, directoarea Cambridge School of Bucharest: "Printre părinţii ai căror copii sunt elevii noştri, se numără politicieni, expaţi, CEO, medici, ingineri. Gama este foarte variată. Unii dintre ei au fost, la rândul lor, elevii mei." Tarifele de şcolarizare la Cambridge School of Bucharest pornesc de la 7.300 de euro pe an pentru copiii înscrişi la grădiniţă şi ajung la 9.600 de euro pe an pentru elevii de liceu.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.09.2020, 12:00 1562

♦ Cambridge School of Bucharest este deţinută de trei proprietari - Walid Abboud, Roger Akoury şi Joseph Khoury – doi dintre ei fiind fondatorii grupului farmaceutic A&D Pharma ♦ Tarifele de şcolarizare la Cambridge School of Bucharest pornesc de la 7.300 de euro pe an pentru copiii înscrişi la grădiniţă şi ajung la 9.600 de euro pe an pentru elevii de liceu.

Instituţia privată de învăţământ Cambridge School of Bucharest, de­ţi­nută de doi oameni de afaceri liba­nezi şi de un francez, a investit 22 de milioane de euro în prima etapă de dez­voltare a unui cam­pus în zona Pipera din Bucureşti. Astăzi, pe 14 septembrie, este inau­gu­rată prima clădire din proiect, în care vor în­vă­ţa în total 700 de elevi, alternativ, în con­diţiile pan­demiei. Până acum, şcoala avea 540 de elevi.

„Prima etapă constă în clădirea în care vor învăţa elevii de gimnaziu şi de liceu. A doua etapă va avea şi alte clădiri, dar şi facilităţi ca piscine, cantină şi săli pentru diverse activităţi. Vrem ca în şase ani să terminăm întregul proiect. Capacitatea maximă a campusului va ajunge la 1.400 de elevi, dar vrem să creştem treptat“, spune Rita Maalouf, directoarea Cambridge School of Bucharest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO