Caută doar în titlu
Companii

Cambridge School of Bucharest, un business făcut de fondatorii A&D Pharma, dezvoltă un campus de 35 mil. euro în Pipera. Rita Maalouf, director: Capacitatea va ajunge la 1.400 de elevi, dar vrem să creştem treptat

INTERVIU

♦ Cambridge School of Bucharest este deţinută de trei proprietari - Walid Abboud, Roger Akoury şi Joseph Khoury – doi dintre ei fiind fondatorii grupului farmaceutic A&D Pharma ♦ Tarifele de şcolarizare la Cambridge School of Bucharest pornesc de la 7.300 de euro pe an pentru copiii înscrişi la grădiniţă şi ajung la 9.600 de euro pe an pentru elevii de liceu.

Instituţia privată de învăţământ Cambridge School of Bucharest, de­ţi­nută de doi oameni de afaceri liba­nezi şi de un francez, a investit 22 de milioane de euro în prima etapă de dez­voltare a unui cam­pus în zona Pipera din Bucureşti. Astăzi, pe 14 septembrie, este inau­gu­rată prima clădire din proiect, în care vor în­vă­ţa în total 700 de elevi, alternativ, în con­diţiile pan­demiei. Până acum, şcoala avea 540 de elevi.

„Prima etapă constă în clădirea în care vor învăţa elevii de gimnaziu şi de liceu. A doua etapă va avea şi alte clădiri, dar şi facilităţi ca piscine, cantină şi săli pentru diverse activităţi. Vrem ca în şase ani să terminăm întregul proiect. Capacitatea maximă a campusului va ajunge la 1.400 de elevi, dar vrem să creştem treptat“, spune Rita Maalouf, directoarea Cambridge School of Bucharest.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.