Companii

Call center-ul Linea Directa cauta inca 100 de angajati

25.11.2009, 23:07 242

Linea Directa Communications, companie care activeaza pe piatade marketing direct si call center si care anul trecut a rulatafaceri de 1,5 milioane de euro, vrea sa angajeze pana la sfarsitulanului viitor 100 de persoane pe baza contractelor noi pe carecompania le are in derulare.

In prezent, compania are 400 de angajati, in luna octombriefiind angajate 100 de persoane pe pozitii de entry-level indepartamentele de call center si vanzari, rata celor care auparasit compania fiind in medie 7% pentru acest an.

"Pana la sfarsitul lui 2010 anticipam inca 100 de locuri noi demunca in Linea Directa Communications, doar pentru proiectelerealizate pe plan local, precum si cresterea cifrei de afaceri lapeste 2 milioane de euro pentru acest an. Avem aceasta crestere,dar si fluctuatie de personal datorita faptului ca lucram cu oamenifoarte tineri, aflati la primul job si care privesc sansa de alucra cu noi ca pe o rampa de lansare in cariera", spune AngelaBiletcaia, managing director al grupului Studio Moderna Romania,grup din care face parte compania Linea Directa Communications.

Potrivit datelor din piata un operator pe o pozitie deentry-level intr-un call center castiga aproximativ 200 deeuro.

Grupul Studio Moderna are sediul central in Slovenia si adeschis primul centru in martie 2006 la Bucuresti. La inceputulanului, in cadrul Linea Directa Communications a fost infiintat undepartament de vanzari, care conform reprezentantilor companiei adus la cresterea numarului de contracte noi. Reprezentantiicompaniei nu au precizat insa numele clientilor motivand ca toateaceste contracte sunt confidentiale. In planurile companiei pentruanul viitor se numara si deschiderea celui de-al doilea centru depe piata locala.

Printre competitorii Linea Directa Communication in activitateade call center se numara companii precum: XL World, Teleperformancesau CCC (Competence Call Center).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO