Companii

Călin Fusu, fondatorul BestJobs, investeşte 500.000 euro într-o platformă care intermediază sesiuni online cu specialişti

Călin Fusu, fondatorul BestJobs, investeşte 500.000...

Autor: Roxana Rosu

23.06.2020, 11:04 660

Fondul de investiţii Neogen Capital investeşte 500.000 euro în dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platformă integrată care conectează utilizatorii cu specialişti din diferite domenii, precum terapeuţi, avocaţi sau life coaches.

Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operaţională şi au fost consolidate tipurile de servicii oferite.

În prezent, pe Avocado sunt disponibile servicii de life & business coaching, consultanţă legală sau psihoterapie, urmând ca în perioada următoare platforma să găzduiască şi alte tipuri de experţi, precum mentori de business, consultanţi de marketing sau nutriţionişti.

“La Neogen Capital, investim doar în ce ne pricepem şi proiectele sunt în general marketplace-uri în ultima perioadă, categorie din care face parte şi Avocado, pentru că acoperă servicii oferite cu ajutorul unor freelanceri şi consultanţi. Bariera digital-nedigital este din ce în ce mai subţire, ceea ce înseamnă că tehnologia aduce mai uşor la îndemâna oamenilor diferite servicii pe care în mod tradiţional nu le puteau accesa în sfera digitală”, declară Călin Fusu, antreprenor şi fondatorul platformei de recrutare Bestjobs şi al Grupului Neogen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO