Companii

Businessul Intermedicas, controlat de medicul Wargha Enayati, a trecut de 1 milion euro în 2020 iar 40% din afaceri vin din abonamente corporate

Medicul Wargha Enayati (dreapta) şi Ana Maria Marian, acţionari ai Intermedicas.

Medicul Wargha Enayati (dreapta) şi Ana Maria Marian, acţionari ai Intermedicas.

Autor: Georgiana Mihalache

18.12.2020, 11:30 943

♦ Intermedicas a pus pe piaţă conceptul concierge medical, prin care pacienţii au acces la un pachet care include consultaţii, aplicaţie mobilă, evaluarea completă a cazului şi ghidarea pacienţilor în sistemul medical.

Intermedicas, un business în do­meniul serviciilor medicale care inter­me­diază accesul pacienţilor la o a doua opinie medicală, controlat de medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Re­gina Maria, a ajuns la afaceri de peste 1 mil. euro în 2020, ceea ce înseamnă o creştere de 30% faţă de anul anterior.

Divizia care a crescut cel mai mult şi aduce 40% din business o reprezintă abonamentele concierge medical din zona corporate, medicul Enayati fiind cel care a pus bazele sistemului de abonamente private în urmă cu 25 de ani.

„Abonamentele Concierge Medical Corporate au înregistrat o creştere de 30%, reprezentând 40% din cifra de afaceri. Tot anul acesta a fost lansat primul abonament Concierge Medical Individual din România, răspunzând lipsei de ghidare, îndrumare şi integrare a informaţiei medicale, cu care pacienţii din România se confruntă“, a spus Ana Maria Marian, managing partner Intermedicas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO