Companii

Business Magazin 100 tineri manageri de top. Lucian Grozavu, MOL România: „Experienţa acumulată îmi dă încrederea că în viitor pot deţine un rol în echipa locală de conducere”

Business Magazin 100 tineri manageri de top. Lucian...
31.08.2020, 16:25 275

Lucian Grozavu (40 de ani) deţine rolul de head of fuel and special products sales în cadrul MOL România, fiind responsabil de operaţiunile de tip B2B ale companiei: carburanţi en-gross, carduri de carburant, bitum.  Compania a avut în 2019, potrivit celor mai recente informaţii publice disponibile, afaceri de 7 miliarde de lei.

Rol ocupat în companie: Alături de rolul menţionat, am atribuţii în managementul produselor de carduri şi asistenţă post-vânzare. Obiectivele mele includ - pe lângă creşterea cifrei de afaceri, dezvoltarea echipei actuale şi îmbunătăţirea experienţei clientului - dezvoltarea de parteneriate durabile, dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii, respectiv extinderea reţelei de francize MOL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO