Companii

Bunge a numit o româncă să schimbe strategiile din zona de food la nivel mondial

Bunge a numit o româncă să schimbe strategiile din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.09.2015, 00:07 1671

Eugenia Zorilă Mertlik, cu o experienţă de peste zece ani în cadrul producătorului de uleiuri vegetale Bunge, a fost promovată în funcţia de global business transformation director for food & ingredients în cadrul companiei care pe piaţa românească este cunoscută pentru mărcile Floriol sau Unisol.

Managerul, care are experienţă în mai multe departamente precum comercial sau operaţional, lucrează în Spania pentru unul din cei mai mari jucători din industria alimentară şi de agrobusiness de la nivel internaţional.

Anterior, ea a lucrat tot în Spania, dar de data aceasta activând ca director internal audit EMEA. În România, Eugenia Zorilă  a lucrat ca director comercial în perioada 2004-2006, iar ulterior a fost numită în funcţia de industrial operations director, poziţie pe care a ocupat-o timp de aproximativ trei ani. Pe plan local, compania americană are două societăţi în producţia de uleiuri vegetale şi agrobusiness (Bunge România şi Bunge Danube Business), cu afaceri cumulate de circa 2,2 mld. lei. Ambele companii sunt însă pe pierdere netă, cumulând anul trecut un minus de 73 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO