Companii

British American Tobacco (BAT) l-a desemnat pe Sorin Preda la conducerea operaţiunilor comerciale pentru România şi Republica Moldova

British American Tobacco (BAT) l-a desemnat pe Sorin...

Autor: Cristina Bellu

25.09.2020, 12:02 449

British American Tobacco (BAT) l-a numit pe Sorin Preda în funcţia de director comercial pentru România şi Republica Moldova, acesta devenind membru şi în echipa de conducere a ariei Europa Centrală şi de Sud, care coordonează de la Bucureşti activitatea de business a companiei în România şi în pieţele din Ucraina, Republica Cehă, Ungaria, Bulgaria, Slovacia şi Moldova.

În calitate de director de vânzări pentru România şi Moldova, Sorin Preda  va conduce o echipă de 600 de persoane, coordonând echipele de comerţ şi activităţile de promovare din România şi Republica Moldova.

„BAT România a investit cu precădere în capacităţile sale tehnologice şi digitale pentru a dezvolta modelul nostru de afaceri în retail şi pentru a sprijini portofoliul nostru divers de produse”, spune noul director comercial al BAT.

Sorin Preda lucrează în cadrul companiei de peste 20 de ani, iar recent s-a întors în ţară după ce a ocupat funcţia de Country Manager în Bulgaria. Anterior, el a lucrat ca Senior Global Brand Manager în cadrul unităţii din Londra, dezvoltând identităţile de brand pentru Dunhill şi Pall Mall pentru pieţe din întreaga lume precum Africa de Sud, Brazilia, Turcia şi regiunea Orientului Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO