Companii

Britanicii New Look deschid primul magazin din 2012 la Oradea

Autor: Cristina Roşca

22.03.2012, 12:57 183

Retailerul New Look, intrat pe piaţa locală în 2011 în franciză prin grecii de la Fourlis Group, va deschide primul magazin din acest an la Oradea, în centrul comercial Oradea Shopping City. Fourlis Group mai deţine în România franciza magazinelor Intersport prin intermediul subsidiarei Genco Trade.

Unitatea, ce se întinde pe 480 de metri pătraţi, se va deschide pe 30 martie. Acesta este cel de-al cincilea magazin al New Look în România. Anul trecut au fost deschise patru magazine în Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City în Bucureşti, Maritimo Shopping Center în Constanţa şi Polus Center în Cluj.

La fel ca şi cei mai mulţi retaileri de modă, New Look deschide magazine în centre comerciale. Compania nu exclude posibilitatea deschiderii de magazine stradale, dar în prezent nu există nimic planificat.

În această primăvară urmează a mai fi deschise magazine în Iaşi şi Craiova. Compania a anunţat că este în tratative pentru alte locaţii, însă nu oferă exemple.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO