Companii

Brico Dépôt: Traficul a scăzut în multe din magazinele noastre din cauza certificatului verde. Brico Dépôt are în România 35 de magazine şi a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de circa 1,4 mld. lei

Brico Dépôt: Traficul a scăzut în multe din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.11.2021, 10:00 546

♦ Dacă nu pot intra în magazine din cauza lipsei certificatului verde care atestă vaccinarea, clienţii pot alege comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau cu ridicare din zonele amenajate în exteriorul acestora.

Numărul de clienţi din magazinele Brico Dépôt a scăzut în ultimele zile, de când a fost im­pusă prezentarea certificatului verde la intrare în astfel de spaţii comerciale, însă com­pa­nia remarcă diferenţe între unităţile din reţeaua sa.

„În contextul actual, trafi­cul a scăzut în multe din ma­gazinele noastre, influ­en­ţând şi vân­zările, însă impactul a fost diferit de la un ma­gazin la altul. Pe de altă parte, comenzile online au crescut. Trecem printr-o perioadă în care e nevoie de solidaritate“, spun reprezen­tan­ţii Brico Dépôt România.

Dacă nu pot intra în magazine din cauza lip­sei certificatului verde care atestă vacci­na­rea, clienţii pot alege comanda online cu livra­rea produ­se­lor la domiciliu sau cu ri­di­care din zonele ame­najate în exteriorul acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO