Companii

Brandul scandinav de magazine Marc O’Polo a deschis prima sa unitate din nord-estul României, în centrul comercial Palas Iaşi. Retailerul este deja prezent în Iulius Mall Cluj

Brandul scandinav de magazine Marc O’Polo a deschis...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2021, 13:11 189

Brandul scandinav de magazine Marc O’Polo a deschis prima sa unitate din nord-estul României, în centrul comercial Palas Iaşi, retailerul fiind deja prezent şi în Iulius Mall Cluj.

Magazinul de la Iaşi are aproximativ 200 mp şi are în ofertă îmbrăcăminte şi încălţăminte sport şi casual, dar şi cu o selecţie de accesorii, cum ar fi genţi, eşarfe, curele şi articole de sezon.

„Primul magazin al brandului din reţeaua IULIUS a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns şi la Palas Iaşi, locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune. Ne bucurăm că putem oferi experienţa brandurilor high end pentru toţi cei care îşi cultivă pasiunea pentru fashion”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO