Companii

Brandul polonez de fashion Sinsay, parte a grupului LPP Fashion, a deschis un magazin în Botoşani, a zecea unitate inaugurată în 2020

Brandul polonez de fashion Sinsay, parte a grupului LPP...

Autor: Roxana Rosu

29.12.2020, 11:31 764

Brandul polonez de fashion Sinsay, parte a grupului LPP Fashion, a deschis un magazin mono-brand în Botoşani în cadrul centrului comercial Uvertura Mall, ajungând la o reţea de 25 de magazine în România.

Grupul polonez este prezent pe piaţa locală din 2007 şi deţine în România 77 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay.

Noua unitate din Botoşani are o suprafaţă de 900 metri pătraţi.

„Deşi industria de fashion retail a fost foarte afectată de pandemie, noi ne-am recalibrat planurile de expansiune şi suntem hotărâţi să continuăm dezvoltarea pe piaţa locală, cu focus pe Sinsay, brandul nostru din segmentul „value for money”. Suntem bucuroşi şi mândri deopotrivă că am reuşit să adăugăm anul acesta 10 noi magazine pe harta Sinsay România, printre care şi locaţia din centrul comercial Uvertura Mall Botoşani şi să fim astfel şi mai aproape de clienţii noştri din întreagă ţară.”, a spus Alina Bistreanu, Director General al LPP România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO