Companii

Braiconf Brăila a demarat producţia de măşti din bumbac. „Există cerere de la companii din telecom sau utilităţi, ai căror angajaţi sunt încă pe baricade“. În ceea ce priveşte capacitatea de producţie de măşti, oficialii companiei spun că se află în evaluări, fiind o premieră pentru Braiconf. Din estimări însă, ar putea fi vorba despre sute de mii de bucăţi pe lună

Braiconf Brăila a demarat producţia de măşti din...

Autor: Cristina Roşca

20.03.2020, 13:00 769

Producătorul de cămăşi Braiconf din Brăila, o companie care a îm­plinit 70 de ani de activitate pe piaţa din România, produce o serie de lo­turi pilot de măşti din bumbac, adapându-şi astfel o parte din capacitatea fabricii.

„Ne adaptăm. Am văzut necesita­tea pentru astfel de produse şi am decis să răspundem cererii de dispozi­ti­ve de protecţie. Ne-am orga­ni­zat astfel intern pen­tru a rea­liza măşti din bum­bac“, spu­ne Robert Zisu, preşe­din­tele Consi­liu­lui de Ad­mi­nistraţie al Braiconf Brăila.

Braiconf are 700 de sa­la­riaţi şi Zisu afirmă că idea de a produce măşti a por­nit de la dorinţa de a-i pro­teja pe an­ga­jaţii proprii. Compania a că­utat să cumpere măşti şi nu a găsit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO