Companii

Bosch angajeaza inca 100 de oameni la call-centerul din Timisoara

09.11.2009, 23:14 469

Grupul german Bosch a angajat in acest an 100 de oameni lacentrul de comunicare din Timisoara, numarul salariatilor ajungandin prezent la 375.

Angajatii din acest centru se ocupa de activitatileexternalizate ale multinationalelor cum ar fi contabilitatea sauincasarea de facturi.

Bosch Communication Center, care are in portofoliu clientiprecum Orange, Alcatel Lucent sau Oracle, a fost fondat in urma cudoi ani prin preluarea firmei Business Relations. De la momentulpreluarii, cand compania avea 150 de angajati, si pana in prezentefectivul salarial a crescut de mai mult de doua ori, iar cifra deafaceri a depasit doua milioane de euro, la finalul lui 2008.

Companiile de outsourcing pentru procese de business, careurmareau sa recruteze circa 1.000 de oameni in 2009, au continuatsa fie printre cei mai dinamici angajatori din economie.

"Romania este o tara mult mai ieftina, fata de vestul Europeisau SUA, si cu forta de munca bine calificata, un avantaj pentruangajator", a declarat Cristina Postolache, national businessdevelopment director la compania de consultanta in resurse umaneInner Look.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO