Companii

Bojiţă, RBC: În doi ani vrem ca 10% din venituri să vină din softul propriu

Bojiţă, RBC: În doi ani vrem ca 10% din venituri să...

Autor: Ioana Nita

20.03.2014, 00:08 241
Anul trecut, RBC, cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria de retail şi alimentară de pe plan local, a înregistrat o cifră de afaceri de 15,6 milioane de euro, în creştere cu 6% faţă de 2012, cea mai mare pondere (75%) în veniturile totale având-o sectorul de retail.
 
Romanian Business Consult (RBC) are în plan ca vânzările soluţiilor software proprii să reprezinte 10% din afacerile companiei în următorii doi ani.
 
„Odată ce am atins o cotă de piaţă mare în retail şi în industria alimentară am început să ne uităm în afara acestor industrii. La început prin intermediul produselor hardware, prin parteneriate noi cu companii din străinătate, dar ne-am dat seama, în urmă cu 4-5 ani, că acest lucru nu este suficient. Iar soluţia pe care am găsit-o a fost să cumpărăm soluţii hardware de top de la furnizori externi şi să le integrăm în soluţii software proprii. A fost o decizie foarte bună fiindcă am reuşit să câştigăm în continuare cotă de piaţă şi industrii noi“, a explicat Andrei Bojiţă, directorul general al RBC, care au fost motivele dezvoltării unui portofoliu propriu de soluţii software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO