Companii

Bogdan Chiriac, farmaciile Myosotis din Galaţi: „Anul trecut ne-am extins cel mai puţin, am achiziţionat două licenţe în Galaţi“. Myosotis este unul dintre cele mai extinse lanţuri regionale de farmacii, cu peste 120 de unităţi în zona Galaţi şi Brăila

Bogdan Chiriac, directorul executiv al Farmaciilor Myosotis: Pandemia a avut şi partea pozitivă pentru că am putut să ne concentrăm şi îmbunătăţim procese pe care le făceam înainte.

Bogdan Chiriac, directorul executiv al Farmaciilor Myosotis: Pandemia a avut şi partea pozitivă pentru că am putut să ne concentrăm şi îmbunătăţim procese pe care le făceam înainte.

Autor: Georgiana Mihalache

11.03.2021, 17:45 923

Farmaciile Myosotis din Galaţi au rămas în anul 2020 la acelaşi nivel al afacerilor din anul anterior, după ce pandemia a influenţat inclusiv businessurile din sănătate. În 2020, compania a mai făcut două achiziţii, iar în prezent numără peste 120 de farmacii, care au adus vânzări de circa 180 mil. lei, din datele de la Finanţe.

„Ne-am descurcat mai greu decât într-un an obişnuit, dar până la urmă am scos-o la capăt. Situaţia nu e foarte roză, la noi s-au fragmentat foarte mult segmentele de pacienţi. Pacienţii care îşi luau tratament lună de lună au venit în con­ti­nuare, dar cu mici probleme pentru că nu au mai avut acces aşa uşor la me­dici.  Pe de altă parte, sezonul de iarnă, care este foarte bogat în general în răceli, viroze, anul aces­ta a fost unul bun din punctul de vedere al sănă­tăţii, oa­me­nii nu s-au mai îmbol­nă­vit la fel de des, probabil da­torită purtării măştii. Dacă la noi în farmacii se observa o creştere a vânzărilor pe perioada iernii, iarna aceasta a fost plată“, a spus pentru ZF Bogdan Chiriac, directorul executiv al Farmaciilor Myosotis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO