Companii

Bogdan Badea, eJobs: Semnalele actuale arată că în toamnă cei mai mulţi angajatori vor reveni la ceea ce ştiam în 2019, respectiv munca de la birou, în condiţii normale

Bogdan Badea, CEO al eJobs România: Vorbim deja despre 35.000 de joburi noi postate lunar de companii

Bogdan Badea, CEO al eJobs România: Vorbim deja despre 35.000 de joburi noi postate lunar de companii

Autor: Cristina Bellu

15.07.2021, 00:05 205

Platforma de recrutare online eJobs, deţinută de compania elve­ţiană Ringier, a încheiat primele şase luni din 2021 cu afaceri de peste 5,5 milioane de euro (27 mil. lei), în urcare aproape 70% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

„Această evoluţie nu vine neapă­rat ca o surpriză pentru că 2020 a fost pentru toată lumea un an de sa­crificiu. Vestea bună este că deja am reuşit să depăşim cu aproximativ 10% şi rezultatele aferente primelor şase luni din 2019, care a fost un an foarte bun pentru piaţa de recrutare şi, implicit, şi pentru noi“, spune Bogdan Badea, CEO al eJobs România. Evoluţia din 2021 a fost susţinută atât de creşterea lunară a numărului de joburi nou postate pe platformă, cât şi de serviciile conexe, care anul acesta au fost solicitate la un nivel mai mare decât în anii trecuţi.

„Anul 2020 a fost nu doar unul în care companiile din România şi din străinătate au angajat mai puţin, ci şi un an în care s-a investit mai puţin în tot ce înseamnă relaţia cu candidaţii, cu angajaţii, în brandul de angajator şi aşa mai departe. Din acest punct de vedere, vedem acum bugete mai mari alocate în direcţii precum campanii de digital sau de conţinut, de promovare prin new media sau activări pentru candidaţi şi angajaţi. Creşterea preocupării în această zonă vine şi de pe urma faptului că trebuie recuperată pauza de anul trecut“, explică Bogdan Badea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO