Companii

BM. 100 cei mai admiraţi CEO: „Leadershipul nu vine la pachet cu semnarea contractului şi nici cu scaunul pe care stai aşezat“

BM. 100 cei mai admiraţi CEO: „Leadershipul nu vine la...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

20.10.2017, 00:05 566

Business Magazin va lansa săptămâna viitoare în cadrul galei CEO Awards catalogul 100 cei mai admiraţi CEO, ajuns anul acesta la a opta ediţie.

Şi în 2017 catalogul aduce deopotrivă noutăţi, dar şi constante, confirmând o dată în plus că imaginea unui lider nu este un dat, ci este influenţată de o sumedenie de factori, plecând de la excelenţa în afaceri, rolul pe care o companie îl are în societate până la cât de cunoscut şi comu­nicativ este un mana­ger sau antreprenor.

„Leadershipul nu vine la pachet cu semnarea contractului şi nici cu scaunul pe care stai aşezat. Sunt oameni în sală, în echipele noastre, care exercită acest spirit în fiecare zi atunci când au proiecte şi nu au un titlu care să le definească poziţia“, a declarat în cadrul galei CEO Awards organizată anul trecut de Business MAGAZIN Tatian Diaconu, CEO al Immochan România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO