Companii

Blue River 78 din Bucureşti, un transportator de marfă din Bucureşti: Am pornit afacerea din pasiune pentru camioane. Lumea se mişcă pe roţi, în transport creşti constant şi ai profit sigur dacă eşti serios

Blue River 78 din Bucureşti, un transportator de marfă...

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2021, 18:00 582

♦ Compania care transportă produse farma şi băuturi răcoritoare şi-a crescut afacerile cu 14% anul trecut şi a intrat în top cele mai dinamice 30 de firme de transport.

Blue River 78 din Bucureşti, un transportator de marfă fondat în urmă cu 20 de ani de doi fraţi, a ajuns la afaceri de 66 milioane de lei anul trecut, plus 14%, ceea ce o plasează în topul celor mai dinamice firme de transport, potrivit datelor ZF din anuarul Cele mai dinamice companii din România. Anul acesta compania va finaliza cu o creştere tot cu două cifre, potrivit oficialilor.

„Ne-a prins criza sanitară cu un contract nou pe farma şi cu camioane care au transportat produse farma, de la medicamente la vaccinuri, ceea ce ne-a asigurat creşterea de anul trecut. Transportăm 60% din mărfuri pe rute internaţionale, în toate ţările europene, în special pentru clienţi din farma şi 40% pe piaţa locală, pentru producători de băuturi răcoritoare“, a spus pentru ZF Alexandru Păun, antreprenorul care a pus bazele companiei de transport Blue River 78 în urmă cu 21 de ani alături de fratele lui Marian Păun.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO