Companii

Blue Air trece pe lista neagră a destinaţiilor Stockholm şi Telaviv. Compania a anunţat suspendarea zborurilor

Blue Air trece pe lista neagră a destinaţiilor...

Autor: Cosmin Pirv

22.07.2020, 13:11 304

Compania aeriană Blue Air a anunţat, miercuri, suspendarea zborurilor spre Stockholm şi Tel Aviv ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţi.

„Ca umare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională până la 15 august 2020 şi a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre ţări care nu se află în <Zona Verde> menţionate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august”, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat de presă.

În funcţie de actulizările asupra listei ţărilor care se află în „Zona Verde”, compania anunţă că îşi va actualiza statusul zborurilor.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care au anunţat prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air anulezează toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

„Blue Air oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air”, se mai arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO