Companii

Blue Air introduce 7 destinaţii noi în perioada sărbătorilor de iarnă. Oana Petrescu, CEO: Este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători

Oana Petrescu, CEO al Blue Air: Cele şapte destinaţii noi vor face parte şi din orarul de vară 2021

Oana Petrescu, CEO al Blue Air: Cele şapte destinaţii noi vor face parte şi din orarul de vară 2021

Autor: Roxana Rosu

17.09.2020, 11:37 1101

Blue Air va introduce în intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021 un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii, respectiv Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena.

Noile curse vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 şi vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Programul de zbor prevede 9 zboruri pe săptămână spre Roma, 7 la Glasgow, Bologna, Viena, Birmingham şi Barcelona, precum şi 5 la Madrid.

„Suntem încântaţi să venim cu veşti bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanţelor de sezon şi al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie şi 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecţie de şapte dintre cele mai dorite destinaţîi ale pasagerilor noştri, destinaţii care vor face parte şi din Orarul de Vara 2021. După ce anul acesta am resimţit din plin lipsa de conectivitate şi de libertate de mişcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri şi să păstrăm tradiţiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO