Companii

Blue Air anunţă noi rute din Cluj, spre Hamburg, Larnaca, Londra Luton şi Nisa

Blue Air anunţă noi rute din Cluj, spre Hamburg,...
14.09.2016, 13:09 3898

Blue Air isi extinde prezenta in Transilvania adaugand patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj catre Hamburg, Larnaca, Londra Luton si Nisa.

Zborurile vor fi operate incepand cu orarul de vara 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie si Hamburg din 3 iunie 2017.

Zece fotografii inedite surpinse la momentul potrivit. Galerie FOTO

Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin.

Compania aeriana va introduce un zbor triangular intre Cluj-Napoca – Timisoara – Iasi la data de 1 octombrie 2016, iar din 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham.

Pe 27 aprilie 2017 Blue Air lanseaza si un alt zbor intern care va conecta Clujul de litoralul Marii Negre.

Zece insule fascinante din Europa de care probabil nu aţi auzit. Galerie FOTO

Lux este puţin spus! Cum arată cele mai frumoase 15 hoteluri din Europa. Galerie FOTO

„ Baza operationala de la aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj se va putea mandri cu 7 rute internationale si 4 rute interne, si devine una dintre cele mai importante baze Blue Air. Succesul bazei din Cluj, in inima Transilvaniei, denota atasamentul ardelenilor fata de un brand 100% romanesc si care livreaza servicii de calitate la preturi mai mult decat accesibile.”, spune Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO