Companii

Blue Air anulează zborurile programate din Bacău pe 9-12 octombrie, după ce aeroportul a prelungit cu 3 zile perioada în care este închis pentru modernizări

Blue Air anulează zborurile programate din Bacău pe...

Autor: Roxana Rosu

07.10.2020, 11:38 204

Blue Air anulează zborurile programate din Bacău pe 9-12 octombrie, după ce aeroportul din localitate a prelungit cu încă 3 zile perioada în care este închis pentru modernizări.

Aeroportul din Bacău trebuia sa fie redeschis initial pe data de 30 septembrie. O prima amanare a avut loc pana la data de 5 octombrie, iar ulterior pana la data de 9 octombrie.

În această perioadă, lue Air a pus la dispozitie transport cu autocarul pentru pasagerii afectaţi care au dorit să zboare de pe aeroportul din Suceava.

”Clientii afectati de aceste noi anulari vor avea optiunea de a alege un zbor cu plecare din Bucuresti, daca este disponibil in aceeasi zi. Blue Air va putea organiza transport cu autocarul daca vor exista pasageri care opteaza pentru aceasta optiune”, a anunţat operatorul aerian.

In cazul in care pasagerii nu vor alege sa calatoreasca de pe aeroportul din Bucuresti, vor avea la dispozitie schimbarea gratuita a zborului la o data ulterioara imediat ce se va redeschide Aeroportul din Bacau sau vor putea solicita rambursarea in portofelul electronic Blue Wallet.

”In cazul in care niciuna dintre optiunile enumerate nu este aleasa de pasager, acesta poate solicita rambursarea sumei aferente pretului platit pe biletul de avion. Echipa Blue Air face toate eforturile pentru a putea onora aceste rambursari in numerar, totusi acest lucru poate dura mai mult avand in vedere intarzierea punerii la dispozitie a fondurilor aferente creditului garantat aprobat precum si reducerii cererii de zbor ca urmare a noilor restrictii de calatorie”.

Toate zborurile programate cu plecare incepand din 12 octombrie de pe Aeroportul International din Bacau raman disponibile pentru pasageri fara nicio modificare in programul acestora.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO