Companii

Bittnet achiziţionează un pachet de 51% din acţiunile companiei Elian Solutions

Bittnet achiziţionează un pachet de 51% din acţiunile...

Autor: Bianca Ciocotisan, Mediafax

25.07.2018, 14:57 566

Bittnet a încheiat negocierile privind achiziţionarea unui pachet de 51% din acţiunile Elian Solutions, data estimată pentru finalizarea tranzacţiei urmând să fie 31 august, arată un comunicat transmis miercuri de companie.

„Bittnet (BNET) a încheiat negocierile şi a semnat un contract de investiţie cu Elian Solutions SRL, iar prin această operaţiune, Bittnet va deţine un pachet majoritar de 51,0082% din companie”, anunţă Bittnet.

Compania precizează că preluarea Elian Solutions se va realiza în două etape. În prima etapă, Bittnet va participa la majorarea capitalului social al Elian Solutions SRL cu o participaţie de 33.33%, iar în etapa a doua, fondatorii Elian Solutions vor vinde părţi sociale suplimentare pentru ca Bittnet să ajungă la o deţinere de 51.0082% în companie.

Elian Solutions este a doua achiziţie pentru grupul Bittnet, deoarece în al treilea trimestru al anului 2017, grupul a achiziţionat ceea Gecad Net de la antreprenorul Radu Georgescu.

„Compania a fost pe deplin integrată în structura Bittnet şi a trecut printr-un proces de rebranding, fiind astăzi cunoscută sub noul brand dendrio. dendrio Solutions SRL este o entitate juridică separată, în care Bittnet SA deţine o participaţie de 100%. Începând cu prima jumătate a anului 2018, rezultatele financiare ale ambelor entităţi vor fi integrate în rezultatele financiare consolidate ale Bittnet”, anunţă sursa citată.

ELIAN Solutions este o companie cu experienţă de 10 ani în furnizarea de servicii de implementare pentru sistemul ERP (Enterprise Resource Planning), Microsoft Dynamics NAV, soluţia permiţând companiilor să cunoască situaţia stocurilor, a creanţelor şi datoriilor, să poată previziona, să urmărească producţia, centrele de cost etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO