Companii

Biofarm lucrează la capacitatea de dinainte de criză şi spune că are stocuri pentru toate medicamentelor din portofoliu

Biofarm lucrează la capacitatea de dinainte de criză...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2020, 14:40 624

Producătorul de medicamente Biofarm Bucureşti continuă să lucreze la capacitatea de dinainte de pandemia provocată de noul coronavirus şi dispune de stocuri pentru întregul portofoliu de produse.

Compania a anunţat că a luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producţie pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfăşoare fără sincope, la capacitate de 100%.

Biofarm a asigurat toate stocurile necesare pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerinţelor pieţei.

“Traversăm o perioadă extrem de dificilă şi de aceea apreciez efortul susţinut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producţie Biofarm să se desfăşoare fără sincope.”, Cătălin Vicol, director general

Pentru a respecta solicitarea repetată a autorităţilor de distanţare socială, o parte dintre angajaţii companiei îşi desfăşoară şi îşi vor desfăşura activitatea de acasă în următoarele săptămâni.

Angajaţii care sunt implicaţi în procesele de fabricaţie (direct si indirect productivi), de care depinde producţia propriu-zisă, respectă programul de lucru adaptat situaţiei de fapt.

”Apreciem efortul permanent al partenerilor noştri, al distribuitorilor si lanţurilor de farmacii şi ii asigurăm de tot suportul necesar din partea noastra în desfăşurarea activităţii. Cu ajutorul resurselor digitale avem grijă, în fiecare zi, ca schimbările aduse de măsurile de siguranţă impuse de autorităţi în modul de lucru să nu afecteze raporturile de activitate cu aceşti parteneri”.

Biofarm a convocat acţionarii pe 28 aprilie 2020 pentru a le supune spre aprobarea repartizarea profitului net realizat în 2019, respectiv dividendul brut de 0,021 lei pe acţiune, se arată într-un raport la Bursă. Compania este controlată în proporţie de 51% de SIF Muntenia (SIF4) şi în proporţie de 36,7% de SIF Banat-Crişana (SIF1).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO