Companii

​Bert Fort, fost director al Hilton din Capitala in perioada 2003-2005, numit la conducerea Radisson Blu

​Bert Fort, fost director al Hilton din Capitala in...

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2014, 17:00 287

Bert Fol, fost director general al unor hoteluri de cinci stele din Moscova, a preluat conducerea hotelului Radisson Blu de pe Calea Victoriei, cu afaceri de circa 25 milioane de euro. El il inlocuieste pe austriacul Yilmaz Yildirimlar, care a fost promovat pe functia de director regional Park Inn Radisson in Rusia.

Bert Fol, cu o experienta de 22 de ani ca director general in cadrul unor lanturi hoteliere internationale, a condus timp de trei ani si Athenee Palace Hilton din 

Capitala, in perioada 2003-2005.

“Ne vom concentra pe consolidarea pozitiei de jucator principal pe piata hoteliera locala si pe cresterea cotei de piata”, a declarat Fol.

Hotelul Radisson Blu functioneaza pe compania Bucuresti Turism, care  a avut in 2013 un profit de 5,7 milioane de lei, dupa ce in fiecare an de la infiintarea sa, in 2008, a inregistrat pierderi, potrivit Mediafax.

 Grupul hotelier Rezidor face parte din concernul mondial Carlson Rezidor Hotel Group, ce opereaza peste 1300 de hoteluri in 105 tari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO