Companii

Benzinarul independent Rombeer Crîngaşu a făcut afaceri de 215 milioane lei în 2019, un avans de 7,5%. Compania deţine 13 benzinării care sunt operate sub brandul RBC Gas şi sunt amplasate în judeţele Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov

Rombeer Crîngaşu deţine 13 staţii de distribuţie a carburanţilor, dar şi o serie de puncte de alimentare cu GPL

Rombeer Crîngaşu deţine 13 staţii de distribuţie a carburanţilor, dar şi o serie de puncte de alimentare cu GPL

Autor: Miruna Diaconu

28.07.2020, 18:25 878

Rombeer Crîngaşu, benzinar independent, a avut anul tre­cut un business de 215 milioane lei, cu 7,5% mai mare faţă de anul anterior când afacerile au fost de 200 milioane lei, con­form datelor Mi­nis­terului de Fi­nan­ţe.

Compania de­ţine 13 staţii de dis­tri­buţie a car­bu­ran­ţilor, cinci în judeţul Dâm­boviţa, şapte în ju­deţul Prahova şi o sin­­gură benzinărie în Ilfov, potrivit infor­ma­ţiilor de pe site-ul propriu. 

„Staţiile RBC Gas sunt deţinute de Rombeer Crîn­gaşu, societate cu ca­pital şi acţionariat integral româ­nesc. Serviciile noas­tre sunt oferite în toate cele 13 staţii de distribuţie car­bu­ranţi. Sta­ţiile RBC Gas sunt apro­vizio­nate numai de au­to­cis­terne proprii“, se arată pe site-ul companiei, care nu a răs­puns solicitării ZF pri­vind evoluţia busi­ne­ssu­lu­i.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO